The Dress  doet er alles aan om jou een perfect product te leveren. Indien je niet tevreden bent met de bestelling, dan kan je de bestelde artikelen (of een deel ervan) retourneren/ruilen.

Check even de retourvoorwaarden:

·        Voor alle internetaankopen, heb je het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen af te zien van de aankoop.
·        Enkel ongedragen, onbeschadigde en ongewassen producten met het originele label nog aangehecht worden aanvaard. Omwille van hygiënische redenen wordt lingerie niet teruggenomen.
·        Wanneer je een aankoop doet in de winkel, verbind je je definitief en kan je  niet op jouw beslissing terugkomen (cfr: http://economie.fgov.be/nl/consument/Handelspraktijken/Herroepingstermijnen/#.WZwCr4VOKhc)
·        Hoe pijnlijk en jammer het ook is, maar een eventuele annulering van jouw huwelijk, om voor welke reden dan ook,  komt in beginsel geheel voor jouw rekening en risico  en ontslaat je geenszins van jouw aangegane verplichtingen voorvloeiende uit de koopovereenkomst jegens The Dress.
·        Solden artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Retourneren doe je als volgt:

Stuur binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling een mail met aanvraag tot retour naar info@thedress.be met vermelding van je ordernummer, naam en reden van retournering.

De retourkosten zijn voor jouw rekening. Na goedkeuring van de retouraanvraag door The Dress mag je het pakket terugsturen naar:

The Dress
Kapelsesteenweg 407
2180 Ekeren
België

De terugbetaling van je aankoopbedrag (excl. verzendingskosten) gebeurt door terugstorting via de betalingswijze die je koos bij de bestelling, binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst en controle van je retourzending.

© 2017 - 2024 The Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel