Blijf op schema! 

Wil je in alle rust jouw jurk uitzoeken, begin er dan best op tijd aan.  7 à 8 maanden op voorhand is nog OK maar als je zeker wil zijn dat er genoeg tijd is voor extra pasbeurten en eventuele aanpassingen van jouw jurk, start dan jouw zoektocht best zo’n 10 à 12 maanden voor de bruiloft. Sommige modellen hebben immers al ongeveer 5 à 6 maanden productietijd. Vier maanden voor de bruiloft plannen we een eerste pasbeurt en uiterlijk drie weken voor jouw bruiloft nog een laatste pas.  

Kom voorbereid: 

Breng op je eerste pasbeurt met de naaister jouw trouwschoenen mee, zodat we jouw kleedje perfect kunnen opmeten.
Als je jouw trouwschoenen nog niet hebt gekocht, breng dan een paar mee met een hoogte vergelijkbaar met de schoenen die je je voorstelt te dragen op jouw grote dag.
Draag ook het ondergoed dat je van plan bent om te dragen, inclusief shapewear. We weten allemaal wat een verschil de juiste beha of body kan maken. Heel veel jurken hebben wel een ingebouwde beha, maar als jij extra ondersteuning nodig hebt, breng dan jouw favoriete strapless-beha mee. Heb je geen strapless beha, doe dan een beha aan zonder pads zodat jouw maat perfect kan worden opgemeten.
En terwijl juwelen en andere accessoires de pasvorm van jouw trouwjurk niet veranderen, dragen ze wel bij tot de algemene uitstraling. Breng dus alle sieraden en haaraccessoires mee naar jouw eerste afspraak zodat je zeker de algemene uitstraling kan krijgen. Strapless, sweetheart en V-halslijnen gaan goed met een ketting of oorbellen. Voor hogere halslijnen en super-verfraaide jurken, hou je het best simpel met een paar eenvoudige oorbellen.
Draag niet te veel make-up.  Dat is niet zo goed voor onze jurken en een natuurlijke uitstraling siert elke bruid. Probeer wel je haar al wat leuk te kappen, dan krijg je sneller een "final look".

Voel je niet verplicht 

Het is niet omdat je een afspraak maakt, dat je verplicht bent te kopen. Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk het vour jou is om de meest speciale jurk van jouw leven te vinden. Wij hopen uiteraard dat wij hem hebben en samen met jou gaan wij daar graag in onze collectie naar op zoek!

© 2017 - 2024 The Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel