Als je het geluk hebt als ​​bruidsmeisje gevraagd te zijn voor de bruiloft van je BFF, je favoriete zus, nicht of whoever, gefeliciteerd! Het is een serieuze eer om naast een bruid te staan ​​op wat ongetwijfeld één van de gelukkigste dagen van haar leven zal zijn.
Als je de titel van Beste Bruidsmeisje probeert te verzilveren, zijn hier 5 zaken die je best voorkomt op de trouwdag:

1- Vóór de ceremonie al foto’s posten op FB of Instagram

Temidden van alle opwinding en gekte die gepaard gaat met deze speciale dag, kan het verleidelijk zijn om elk klein moment vast te leggen in foto's, Snapchats, Instagram-verhalen en zo meer. Maar denk erom: voor een huwelijk geldt de “#latergram”-regel: je post niet insta maar later.
Weersta de drang om foto's te delen - van de jurk, de bruid, de actie achter de schermen, enz. - want niemand wil die grote verrassing bederven als ze door het gangpad loopt.
Bovendien heeft ze waarschijnlijk een professioneel foto- en videoteam om alles vast te leggen, dus geniet ervan om bij haar te zijn en laat je mobiele telefoon deze leuke momenten niet in de weg staan.

2- Te veel drinken

Met een open bar en drankjes die links en rechts worden aangeboden, gecombineerd met de feestelijke opwinding, is het gemakkelijk om te overdrijven met drank. Eén glaasje champagne terwijl je je klaarmaakt is prima, maar het is niet de bedoeling dat je het niveau van het vrijgezellenfeest evenaart…

3- (Te) Laat komen

Je bruid of de weddingplanner heeft jou waarschijnlijk een tijdschema gegeven, zodat je weet wanneer je waar moet zijn. Kom zeker niet te laat! Probeer er zelfs vroeger te zijn. Zorg ervoor dat alle bruidsmeisjes elkaars telefoonnummer hebben dat je mekaar achter de veren kunt zitten zodat de bruid dat niet moet doen. Leg de dag voordien alles klaar wat je nodig hebt: je bruidsmeisjesjurk, schoenen, haarstukjes of sieraden die je van plan bent te dragen, ondergoed zoals strapless-bh's of dubbele kleefband, zakdoek, enz.

4- Vergeten om te eten en te drinken

Als je niet wil flauwvallen tijdens de ceremonie, vergeet dan niet ’s morgens en/of ’s middags je lichaam te vullen met voedsel en H2O.  Een bruidsmeisje dat tegen de vlakte gaat, trekt de aandacht weg van de bruid en zorgt voor commotie, wat je liever vermijdt..

5- Klagen binnen een gehoorafstand van de bruid

Vergeet niet waarom je een bruidsmeisje bent: om de bruid te vieren op haar trouwdag. Ook al ben je niet zo blij met het tijdsschema , de dresscode, het transport .. doe je uiterste best om eventuele negatieve gevoelens voor jezelf te houden. De bruid is waarschijnlijk om een ​​miljoen redenen nerveus, dus jij moet haar blij houden en niet omgekeerd. Met andere woorden, klagen is niet toegestaan.

Brides, you can thank me later ;-)

© 2017 - 2024 The Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel