Je zei "ja", bent nu officieel verloofd, plaatste een  "show-off-the-ring" foto op Instagram en hebt er nu spijt dat je dat hebt gedaan. Van de foto bedoel ik hé (hopelijk niet van je ja-woord).  Want de eerste vraag die iedereen nu stelt is: "Wanneer trouw je?"

Wanneer, tja….. Wellicht wou je graag een zomerbruid zou zijn, maar past de timing van het aanzoek niet meer voor een bruiloft in juni.  Of misschien is je locatie tot het einde van de winter volgeboekt en weet je niet goed meer wat te doen.

Misschien kan je sterrenbeeld je helpen om een goede datum te kiezen voor je bruiloft maar wees gewaarschuwd: het op de sterrenbeelden gebaseerde advies van Astroloog Ambi Statham kan misschien ook verrassend uit de hoek komen .

Over het algemeen geldt dat het "leuk" is om te trouwen in je dierenriemmaand. Dan schijnt  de kosmische schijnwerper stevig op jou en staat de Zon laaiend in jouw deel van de dierenriem.

Astroloog Statham vertelt je hieronder voor welke periode jij best je save-the-date verzendt:

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter

Over het algemeen zal een vuurteken een krachtige, vurige energie om zich heen zoeken, dus de zomer is de beste tijd voor deze tekens om te trouwen. De zon schijnt en de temperaturen zijn warm, wat past bij hun zonnige en vurige persoonlijkheden.

Ram: jouw beste moment is het begin van de zomer, dus juni! Een zomerzonnewende bruiloft op de langste dag van het jaar, zou passen bij jouw dynamische teken!

Leeuw: Lucky Leo kan best later in de zomer trouwen, van eind juli tot eind augustus. Wat de Leeuw ook doet, het wordt zeker een leuk feestje, want dit teken houdt van entertainen.

Boogschutter:  Boogschutter kan elk van de zomermaanden kiezen en genieten van de warmte van de vurige zon. Maar als “de reiziger van de dierenriem” kunnen ze er ook voor kiezen om in de winter te trouwen, zodat ze dan weg kunnen naar een exotische locatie met warme temperaturen.

 

Aardetekens: Stier, Maagd en Steenbok

De lente en de herfst zijn de beste tijden voor deze tekens om te trouwen. Elk type buitenbruiloft met Moeder Natuur als achtergrond is de perfecte setting voor deze aardetekens.

Stier geeft de voorkeur aan de lente, omdat dit dichter bij hun verjaardag ligt.

Maagd en Steenbok huwen best in de herfst. Hoe later in de herfst, hoe beter voor Steenbok. Aangezien deze tekens de neiging hebben om te zoeken naar aarding en balans, zouden zowel de lente- als de herfstequinoxen– waarop dag en nacht even lang zijn - goed werken. (lente-equinox:20/03/2018 en 2019, herfstequinox: 23/09/2018 en 2019)

 

Luchttekens: Tweelingen, Weegschaal en Waterman

Deze sociale sterrenbeelden kunnen op elk moment van het jaar van een bruiloft genieten, zo lang ze maar volop kunnen “socializen”.

Tweeling:   kan worden aangetrokken door een huwelijk op een verdere locatie waarbij ze maximaal kunnen samenzijn met hun gasten tijdens hun huwelijksweek of -weekend.

Weegschaal  zal waarschijnlijk kiezen voor iets klassiekers en glamoureus. Een vroeg herfsthuwelijk zou waarschijnlijk het beste bij dit sterrenbeeld passen.

Waterman Als het meest onvoorspelbare teken van de dierenriem, kunnen zij wel eens verrassend uit de hoek komen - bijvoorbeeld met een eco-avonturenhuwelijk.  Waterman kent geen regels en organiseert het volledig op zijn/haar eigen manier

 

Watertekens: Vissen, Kreeft en Schorpioen

Water is het thema voor deze sterrentekens, ongeacht het seizoen dat ze kiezen.

Kreeft  voelt zich waarschijnlijk het meest thuis in de zomer. Een bruiloft aan het strand met hun naasten past het best bij dit teken.

Vissen kunnen op elk moment van het jaar een bruiloft houden, op voorwaarde dat het dicht bij natuurlijke wateren is zoals de oceaan, de zee, een meer of een rivier. Trouwen tijdens hun seizoen, tegen het einde van de winter, zou Vissen wellicht het beste passen.

Schorpioen: een bruiloft op de kortste dag van het jaar bij een winterzonnewende zou erg goed passen bij dit teken (21/12/2018). Denk aan een winterceremonie bij zonsondergang aan de rand van een prachtig meer. Dit teken, dat veel waarde hecht aan privacy, kan ook genieten van een intieme bruiloft.

 

(uit Brides van  Erin Bunch)

© 2017 - 2024 The Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel