Wil je ook een bruiloft waarbij je gasten (en jullie zelf uiteraard) de volgende dag wakker worden en denken: "OMG, dat was geweldig!" ?

Hoe maak je er een “dag voor in de boekskes” van ook al verloopt ie misschien niet volgens het boekje?
Hier zijn 5 eenvoudige tips:

1. Een leuke bruid en bruidegom

Want ja, de beste bruiloften beginnen bij het paar!
Het maakt niet uit hoeveel gasten je hebt of wat de omvang van je budget is, de houding van de bruid en bruidegom maakt of kraakt de bruiloft.
Gasten voelen het wanneer jij hypernerveus bent of je toekomstige kort van stof is. Ik heb het al in een vorige blog geschreven: Geniet van de kleine en grote momenten met je familie en je nieuwe echtgenoot. Lach problemen weg! Regent het pijpenstelen? Doe dan je mooiste gummilaarzen aan. Een vlek op je trouwjurk? Niet erg, hij wordt nog vuiler vandaag. Heb je nog een proper trouwkleed op het einde van de dag, dan heb je je wellicht niet helemaal uitgeleefd… Als jij geniet, zullen je gasten dat ook doen!

2. Verrassingen, verrassingen

Gasten worden graag geëntertaind en verrast. Creëer dus één of meerdere “OMG”-momenten: een waanzinnig snoepbuffet aan het einde van de nacht of een verrassend optreden van jullie als nieuw koppel, je papa die zijn dansmoves toont, … wat je ook doet; hou je gasten op de been en zorg voor onvergetelijke momenten. Dans je niet graag de openingsdans, zing hem dan eens samen met je partner! Wedden dat iedereen het er achteraf nog jaren over heeft? En neen, daar hoef je geen stem als Adele voor te hebben! Zing uit je hart en ’t komt allemaal goed!

3. Interactieve ervaringen

Hoe meer je gasten interactief kunnen zijn met hun drankjes, het entertainment of heel het feestgedruis, hoe sterker de indruk die je bij je hen achterlaat. Geef hen een beetje actie dus, in plaats van ze als toeschouwers aan de zijlijn te laten zitten. Zelf cocktails samenstellen, wedstrijdje limbo dansen, quizen, karaoke-momentje inlassen, je vindt vast wel een gepaste uitdaging voor jouw gasten.

4. Een wow-waardige bar

Misschien een beetje in tegenstrijd met het vorige punt maar een bar met professionele bartenders en “mixologen” die de meest waanzinnige cocktails samen”shaken”, zorgt zeker voor vele wow- reacties bij je gasten.  Die grijpen dan misschien zelf al naar de microfoon om mee te brullen met de muziek en shaken vervolgens ongetwijfeld de planken uit de dansvloer.

5. Geweldige muziek

Het maakt niet altijd uit of het live is of een DJ, geweldige muziek is een must! Maak van tevoren een lijst met je “must-play-nummers” en een “vooral-niet-spelen-lijst” voor de DJ. Stel vervolgens wat vertrouwen in hem. Een ervaren bruiloft-DJ zal zeker het publiek goed kunnen beoordelen en weet wat voor soort muziek wanneer te spelen. Probeer dus niet hem nummer per nummer te vertellen wat te spelen en in welke volgorde of voor je het weet heb je misschien een lege dansvloer …

© 2017 - 2024 The Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel