Stel de vraag niet te vroeg in jullie relatie   
Als je meegesleept wordt in die ongelooflijke eerste liefdesstoot, is het moeilijk om geen onstuimige, ondoordachte dingen te doen. Zorg ervoor dat je elkaar echt kent voordat je je voor de rest van je leven aan elkaar verbindt. Wachten tot je relatie stabiel is, zal je huwelijk alleen maar versterken. Het is de moeite waard om een beetje geduld te hebben.

Denk er goed over na als je de vraag “en plein publique” wil stellen
Tenzij ze heeft gezegd dat ze een spannend voorstel wil, is het veel gemakkelijker om van je aanzoek  een intieme, persoonlijke zaak te maken. Veel bruiden in spé zullen er de voorkeur aan geven dat dit magische moment tussen jullie tweeën is. Je hebt tenslotte de rest van je leven om andere mensen over je huwelijk te vertellen, maar je hebt maar één verlovingsmoment.

Verberg de verlovingsring niet in eten
Misschien was je van plan om dit te doen, maar het verbergen van de verlovingsring in eten is geen goed idee. Je zult geen punten winnen voor creativiteit.

Maak het niet te ingewikkeld
Uiteraard wil je een creatief, memorabel aanzoek ineensteken maar niet iedereen is hier zo handig in. Focus dan op wat echt belangrijk is : het voorstel zelf. Als je je niet kunt concentreren omdat je je zorgen maakt of de limousine wel op tijd bij de luchtballon zal komen, maak je je zorgen over de verkeerde dingen.

Verwacht niet dat ze onmiddellijk "ja" zal zeggen
Iemand vragen om met je te trouwen is HUGE. Je vraagt ​​iemand om de rest van haar leven met je door te brengen. Hopelijk zal ze met een nadrukkelijke JA antwoorden maar het kan zijn dat ze er nog niet klaar voor is. Heb daar respect voor en geef haar wat tijd. Het kan ook gewoon zijn dat ze niet wil trouwen, tout court. Misschien heeft ze slechte voorbeelden gekend en schrikt het huwelijk haar af. Geen probleem als jij samenwonen ook ziet zitten.  Maar misschien wil ze wel trouwen maar niet met jou.  Wees blij dat je daar nu achter komt zodat je geen tijd meer moet steken in een relatie die toch geen toekomst heeft. Die ring geef je beter aan iemand die met jou oud wil worden.

Et voilà, je bent nu helemaal voorbereid. Ik wens je veel succes en laat eens weten hoe het ging!
 

Nicole

 

© 2017 - 2024 The Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel