In dit dit deel: de do's

Test de wateren
Het ergste wat je kan overkomen is dat ze nee zegt of dat ze er nog eens moet over nadenken… Dus vooraleer je de grote vraag stelt, pols al eens hoe zij denkt over trouwen.  Zijn jullie het beiden eens over belangrijke kwesties zoals kinderen, huren of kopen, kortom jullie toekomstplannen in het algemeen. Zie dat je zelf achteraf ook nog wil trouwen…

Vind de juiste verlovingsring
Je toekomstige zal haar verlovingsring een leven lang dragen dus zorg ervoor dat het de juiste is. Check wat ze mooi vindt wanneer je “toevallig” langs een etalage passeert. Of vraag haar moeder, zus, beste vriendin om de ring te helpen kiezen.

Of vind die ring net niet:
Sommige bruiden zijn bijzonder kieskeurig over hun sieraden en willen liefst zelf hun ring kiezen.
Als je haar smaak goed genoeg kent, kan je het risico nemen en gaan voor de ring die jij het beste vindt (en die zeker in je budget past). Maar een ring is een grote investering, dus maak haar bondgenoot wanneer je twijfelt en ga in dat geval samen shoppen. Ook leuk hoor!

Vraag haar hand aan haar ouders
Je vindt dit misschien ouderwets maar je wint tonnen respect als je eerst vraagt ​​om de zegen van de ouders. Bovendien weet je dan zeker dat je al fans hebt binnen haar familie.

Kies een persoonlijke plek
Denk aan jullie favoriete romantische plaats of een andere zinvolle plek om de vraag te stellen. Vraag het dus niet in de gang van een supermarkt of net voordat ze naar haar werk vertrekt ‘s morgens!

Maak er een verrassing van
Vrouwen willen verrast worden. Ze willen emotioneel geraakt worden en dit moment niet meer vergeten. Dus zoek een tijdsstip, een plaats en een manier die ze niet zal vermoeden.

Oefening baart kunst
"Wil je met me trouwen?" lijkt een eenvoudige vraag, maar het zijn gewichtige woorden die menige uitspreker ervan zelf ook ontroeren.  Het klinkt misschien gek, maar zeg de woorden een paar keer hardop. Oefen wat je precies gaat zeggen voor de spiegel zodat je dit zo zelfverzekerd en naturel als mogelijk brengt.

Val op één knie
Nogmaals, de tijden zijn veranderd, maar er is niets zo charmants en romantisch als een man die op één knie de liefde van zijn leven vraagt ​​om met hem te trouwen. De kans dat ze ja zegt, verdubbelt.

Vertel haar waarom je met haar wilt trouwen
Spreek niet alleen die vier kleine woorden uit. Nu is de perfecte gelegenheid om haar te vertellen waarom zij degene voor jou is, wat huwelijk voor jou betekent en wat jouw hoop voor de toekomst is. Je zou iets kunnen zeggen als: "Mijn leven zou nooit meer hetzelfde kunnen zonder jou. Je hebt me blijer en stabieler gemaakt en je inspireert me elke dag. Ik kan me de rest van mijn leven niet voorstellen zonder jou dus wil je me de eer geven om met me te trouwen?”
Heb Kleenex bij de hand en stay tuned voor de don'ts!

 

© 2017 - 2024 The Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel