Als je lief de laatste tijd veel overwerkt of je plots een ring kwijt bent geraakt, is de kans groot dat er een aanzoek in de lucht hangt. Wellicht is hij aan het sparen voor een kanjer van een verlovingsring en wil hij zich vooral niet vergissen in de maat.  

Uiteraard kan het allemaal toevallig zijn, dus ga nou niet direct een reis naar de Caraïben boeken maar dit zijn toch wel kleine hints dat jouw schat klaar is voor de GROTE VRAAG:

1. Hij doet plotseling vreemd en je weet dat hij je nooit zal bedriegen.
Als een man niet kan verantwoorden waar hij precies gezeten heeft, zijn telefoon verbergt en zich in het algemeen vreemd gedraagt, zijn er meestal maar twee redenen: hij bedriegt je of hij plant een enorme verrassing. Daar jij zeker bent van je lief is het dus vermoedelijk het laatste!

2. Hij is ineens erg zuinig geworden.

 
Hij kan natuurlijk voor van alles sparen. Het is tenslotte bijna kerst en er moeten veel cadeautjes gekocht worden. Maar een verlovingsring is ook duur, dus wie weet….

3. Al zijn vrienden verloven zich.
Toegegeven, dit betekent niet dat hij zich daardoor moet laten meeslepen!  Maar als iedereen om je heen de huwelijksklokken laat luiden, kan dat de schop onder zijn kont zijn die hij nodig heeft.

4. Hij verdwijnt als je aan het winkelen bent.


Speurt hij misschien naar verlovingsringen terwijl jij een nieuw skipak aan het uitzoeken bent? Best shopt hij natuurlijk alleen zodat hij geen risico loopt ontdekt te worden.  Dus waarschijnlijk zit hij in de allereerste fase, en is hij van de gelegenheid gebruik aan het maken om zich wat te oriënteren. ‘t Kan geen kwaad om zelf eens te stoppen voor een juweliersetalage en te zeggen wat je mooi vindt :-).

5. Je ouders beginnen zich heel verdacht te gedragen.
Misschien is hij eerst naar hen toegegaan om toestemming te vragen, dus als je een vader of moeder hebt die geen geheim kan houden, kijk dan of ze geen zijwaartse blik laten vallen als je een andere vriend noemt die verloofd is.

6. Je juwelendoos staat plots wat anders.


Het is heel goed mogelijk dat hij je ringmaat heeft gecontroleerd. Het kan uiteraard dat hij een gewone fantasiering voor jouw kerst wil kopen maar zou hij in dat geval niet gewoon je maat vragen, denk je?

7. Hij heeft een ongewoon romantische diner geboekt of een droomvakantie gepland.  
Yep, de kans neemt toe dat hij klaar is voor de grote vraag.

8. Hij is bijzonder mooi opgekleed.


Met de feestdagen zijn we allemaal wat meer opgekleed natuurlijk.  Misschien wil hij zichzelf gewoon een nieuwe look aanmeten. Maar misschien wil hij er goed uitzien voor de onvermijdelijke verlovingsfoto.

9. Je hebt de ring gevonden.
WAAROM BEN JE GAAN RONDSNUFFELEN? JE HEBT DE VERRASSING VERKNALD!

10. Als je nu helemaal het vermoeden of de zekerheid hebt, dat hij klaar is voor de grote vraag, stuur hem dan eens naar de weetjes en ideetjes pagina van The Dress want daarin publiceer ik binnenkort de do’s en don’ts  én de beste huwelijksaanzoekideeën. Die moet jij dan natuurlijk niet lezen!
Echt niet hé!

© 2017 - 2024 The Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel