Gisteren startte het nieuwe maanjaar in het teken van de hond volgens de Chinese astrologie. Wanneer een hond een Chinees huis komt binnenwandelen, dan wordt dat gezien als een gunstig teken.

Hoe het Jaar van de Hond jou persoonlijk zal beïnvloeden, lees je hieronder

RAT

Jaren van de Rat: 1948,1960,1972,1984,1996, 2008, 2020.
Als Rat wordt het jaar van de Hond een wisselend jaar: op sommige vlakken heel lucratief maar op andere gebieden dreigen er conflicten en spanningen. Omdat je je meer zorgen maakt dan in andere jaren, zal je behoefte hebben aan rust en je ver van de drukte willen opladen. Al met al een iets minder plezierig jaar voor jou. Als Rat zal je dus geduldig en voorzichtig moeten zijn op alle vlakken.

OS-BUFFEL

Jaren van de Buffel: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.
In 2018 zal het geduld van de Buffel op de proef worden gesteld. Het belooft echter over het algemeen een goed jaar te worden.
Het wordt sowieso een druk jaar, maar dankzij jou sterke karakter en vasthoudendheid kan je dat wel aan. Neem tijdig wat rust en zorg voor een juiste balans tussen al je activiteiten. Zorg voor voldoende slaap, een goede voeding en voldoende beweging. Doe waar je van houd en hou van wat je doet! Problemen die groot leken, blijken minder belangrijk dan ze er uit zagen.
Hou er wel rekening mee dat je onverwachts zal moeten reizen of op bezoek moet. Maar ook kan er een tijdelijke verwijdering van een geliefde of familie lid dit jaar zijn.

TIJGER

Jaren van de Tijger: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.
Het jaar van de Hond biedt de Tijger bemoedigende vooruitzichten. Je eerder opgedane ervaringen, grote inzet en harde werk zullen succes opleveren. Je kunt de meeste van je plannen doorvoeren, doordat dit een jaar is waarin je steun kunt krijgen van de juiste mensen. Tegenkant van de medaille is dat je te kampen zult krijgen met grote vermoeidheid. Eenzaamheid ligt op de loer. De Tijger zal leren te delen en zichzelf en anderen een tweede kans te geven.
Dit is ook een jaar waarin je voor een ernstig gevaar behoed wordt.
Wat betreft je gezondheid: zorg voor een uitgebalanceerde voeding, leer yoga, slaap , beweeg en eet goed!

KONIJN-KAT

Jaren van het Konijn: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.
Het jaar van de hond is een makkelijk jaar voor de Kat/ Konijn. De zorgen van het voorgaande jaar zullen wegsmelten en je harde werk zal vruchten afwerpen. In 2018 zal je in staat zijn een deel van je verlies uit vorig(e) jaar/jaren op te halen. Het wordt dus een goed jaar waarin voortgebouwd kan worden op eerder behaalde successen. Wat betreft het werk zal er wel wat kritiek kunnen komen of je collega’s zouden je dwars kunnen zitten. Maar financieel zal het goed gaan en er zal winst behaald kunnen worden. Ook andere moeilijkheden uit het verleden kun je dit jaar oplossen. Daarnaast zal je voldoende tijd overhouden voor ontspanning, voor je gezin en je familie.. Doe waar je van houdt en hou van wat je doet. Slaap en eet gezond in 2018!

DRAAK

Jaren van de Draak: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.
2018 wordt voor de Draak het perfecte jaar om jezelf te oriënteren en je emotionele en financiële leven op orde te brengen.
Het wordt een wisselend jaar, met goede en minder goede perioden. De dingen kunnen anders gaan dan je had verwacht. Zorg dat je confrontaties uit de weg gaat wanneer je mensen tegen komt die het niet eens zijn met jouw denkbeelden. Anders zou dit jaar wel eens wat minder goed kunnen uitpakken voor je. Probeer je streven naar perfectie iets te verminderen door een stap terug te nemen en rustig adem te halen en zo meer balans en harmonie te vinden. Belangrijk is ook om aandacht te besteden aan je gezondheid om zo je positieve energie te behouden. De Draak heeft de neiging om intens te leven en daardoor zichzelf weleens voorbij te lopen. Zorg voor voldoende slaap, voeding en energieke activiteiten. Zorg er ook voor dat je iedere nieuwe dag glimlachend begint en ook zo eindigt.

SLANG

Jaren van de Slang: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025.
Het jaar van de Aardehond 2018 wordt een goed jaar voor de Slang, rustig en zonder ingrijpende gebeurtenissen.
Je kunt dit jaar gebruiken om je plannen te verwezenlijken, maar let daarbij wel goed op je gezondheid. Het is een jaar voor contacten, dus ontvang mensen en maak reizen. Er is wel een kans dat je slachtoffer wordt van diefstal, dus kijk uit. Je sterrenbeeld geeft aan dat je vastbesloten bent je doelen te bereiken. Gezondheid en sport zijn belangrijk voor je, maar zorg wel dat je hierbij de balans niet uit het oog verliest.

PAARD

Jaren van het Paard: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.
Het jaar van de Hond wordt een jaar vol kansen voor het Paard, tenminste, als je dat onafhankelijke karakter van jou een beetje in weet te tomen. Je zal in 2018 met beide voeten op de grond moeten blijven en je niet verliezen in jouw dromen. Mensen die zijn geboren in het jaar van het Paard zijn over het algemeen snel tevreden en ongecoördineerd. Het is een jaar van onderwijs/opleidingen. Paarden die zich op een of andere andere manier scholen, zullen veel succes hebben dit jaar.. Behalve hogere cijfers in je studies, is er ook kans dat de juiste baan gevonden wordt omdat je dit jaar opgemerkt kan worden door de juiste mensen.. Geen financieel moeilijkheden , geen grote gezondheid problemen dit jaar, maar het kan wel dat er een gerechtelijk probleem op de loer ligt.. Ook kan er een dierbaar iemand uit je buurt vertrekken. Volg je talenten en doe de dingen die je vrolijk maken, maar zoek voor de juiste balans tussen gezondheid en sportieve activiteiten.

GEIT-SCHAAP

Jaren van de Geit: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027.
Geen makkelijk jaar voor het schaap/de Geit… Het wordt heel wisselend en sommige periodes van dit jaar zullen erg lastig zijn. Begin dit jaar niet aan iets nieuws en verbind je ook niet voor langere tijd aan iets.  Behoud tegelijkertijd wel je optimistische kijk op het leven, want dat is meestal je redding. In 2018 zal de Geit leren om nee te zeggen en zijn eigen doelen boven de verlangens van anderen te stellen. Ook zal je leren om meer op jezelf te gaan vertrouwen zodat je vooruit kan komen in het leven en succesvol kan zijn met persoonlijke projecten. Onprettige veranderingen/schulden en familiale problemen liggen op de loer. Als Geit/Schaap heb je de neiging hebt om wat passief te zijn op het gebied van gezondheid en sport.  In 2018 zal het beter voor je zijn om iets minder rust te nemen en wat meer te gaan bewegen.

AAP

Jaren van de Aap: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.
2018 staat voor de aap in het teken van de liefde. Sociale contacten en nieuwe vriendschappen zullen een grote rol spelen. Het zal een jaar kunnen worden waarin je leert wie je echte vrienden zijn. De kans dat plannen mislukken en mensen hun beloften niet nakomen, is redelijk groot. Door teleurstellingen zal je leren waar zaken fout zijn gegaan. Je kan daardoor verwachten dat je meest geliefde projecten in 2018 tot stilstand komen. Leen aan niemand geld uit. Het is ook geen goed jaar voor je om te beleggen. Een goede raad voor 2018 is ook om weer eens serieus te gaan kijken naar een nieuwe opleiding of je eigen huis eens helemaal te veranderen.

HAAN

Jaren van de Haan: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.
2017 was jouw jaar, Haan!!!  Maar in het komende jaar zal jij je iets meer moeten concentreren op liefde, carrière en gezondheid. Het wordt een jaar met redelijke winsten, maar ook met minimale verliezen. Je zal de moed hebben om in het komende jaar anders dan anderen te zijn, zelfs als dit véél moed vereist. Je zal je zo weer kunnen onderscheiden van de anderen. Dit is ook een jaar van reizen, gasten ontvangen, maar ook van een iets minder privéleven. Wrok of ontevredenheid zal dit jaar wat moeilijker uitgesproken worden in de huiselijke omgeving. Een van de meest prominente eigenschappen van de Haan is de behoefte aan planning en controle. Je energie zal in alle aspecten van het leven aanwezig zijn tijdens dit jaar van de Hond. Wat gezondheid betreft zal je iets vaker last gaan krijgen van stress en daardoor wat problemen kunnen krijgen met je slaap- en eetpatroon. Een juiste balans tussen mind, body en soul is belangrijk. Focus meer op je dagelijkse voeding en doe sportactiviteiten om te ontspannen.

HOND

Jaren van de Hond: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.
Het jaar van de Hond biedt jou natuurlijk goede vooruitzichten! Het is jouw eigen jaar, een jaar om ten volle van te genieten. De Hond is het elfde dier van de Chinese jaarhoroscoop en heeft het vermogen om anderen zeer goed te begrijpen. De energie van de Hond zal in alle aspecten van jouw leven aanwezig zijn in het nieuwe jaar. Je zelfvertrouwen is halverwege het jaar op het hoogtepunt, waarbij je duidelijk weet wie je bent en wat je wilt. Er zullen geen grote winsten dit jaar behaald worden, maar er is wel meer te bereiken op gebied van werk. Als je een studie wilt gaan volgen zal de zelfverzekerdheid leiden tot een mooi resultaat. Let hierbij wel op voor adviezen van anderen, zij kunnen belemmerend werken in je zelfontplooiing en onnodige onrust veroorzaken. Omdat dit jouw jaar is zal je ook alle bescherming krijgen die je nodig hebt. Volg je hart en luister naar je eigen gevoel. Aangezien gezondheid en sport belangrijk zijn voor een succesvol leven, volg je best je talent en onderneem je activiteiten waar je gelukkig van wordt. Combineer met gezond voedsel en voldoende rust.

VARKEN

Jaren van het Varken: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.
Het is jammer voor jou, maar dit is waarschijnlijk geen jaar waarin grote dromen gaan uitkomen.. Het Varken/Zwijn is van nature erg betrouwbaar, maar tegelijkertijd ook impulsief. Tevens heb je de neiging om zaken uit te stellen. Probeer wat realistische doelen te stellen, dan is de kans groot dat je met voldoende doorzettingsvermogen toch alle persoonlijke doelen gaat behalen in 2018. Vrijgezelle varkens lopen de kans de ware tegen het lijf te lopen. Steek energie in deze relatie en koester ze. Gesettelde varkens krijgen de kans hun relatie nog sterker te maken, maar ook dit zal niet zonder moeite en investeringen gaan. Uiteindelijk zal het jaar van de hond een positief einde kennen waarin je sterker en zelfbewuster zult zijn. Maar pas op aan wie jij je vertrouwen schenkt. en reageer goed op kritieken die je krijgt. Ze zijn opbouwend bedoeld.

(met dank aan Markanka’s pages en msn.com)

© 2017 - 2020 The Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.